Návod na prípravu
Potrebujeme:
- 50g margarínu alebo masla alsan,
- 215g tejto zmesi,
- 20g vajec,
- 20g jablčného alebo iného cukru.
Postup:
Múčnu zmes s margaínom alebo alsanom zmiešame dokopy, potom pridáme vajcia a jalbčný alebo íný cukor. Na 30 minút vložíme do chladničky cesto odpočívať, následne ho vyvaľkáme, nakrájame, a potom pečieme na 160°C do hotova.
Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku:
energetická hodnota: 1934kJ/464kcal,
tuky: 23,5g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9g.
sacharidy: 42,3g z toho cukor: 1,7g,
bielkoviny: 13,7g,
soľ : 0,63g.
Zloženie: ovsená múka bezgluténová, tapiokový škrob, mandľová múka, zemiakový škrob, vláknina, emulgátor: Estery polyglycerolu s mastnými
kyselinami, Polysorbát 80, ryžová múka, zemiakový proteín, zahusťovadlo, xantánová guma, cukor, soľ.
Krajina pôvodu: EÚ.
Skladujte na suchom mieste, mimo dosah priameho slnečného žiarenia.
Balí a distribuje : Erik Márton s.r.o,č.d. 97, 930 37, Lehnice.
www.najtelo.com.
Obsahuje mandle!
Hmotnosť: 500g.
Všetky obrázky na produkte sú ilustračné!