Výživové hodnoty tejto mandľovej múky sú výnimočné, tak isto ako jej čistota, nakoľko bola vyrobená z mandlí bez hnedej šupky.
Táto unikátna múka sa môže použiť na pečenie, varenie, na prípravu krémov, k zahusťovaniu, a to buď samostatne, alebo aj miešane s ostatnými múkami.
Zatiaľ čo sú nutričné hodnoty obyčajných múk pre naše telo dosť neprospešné, prirodzene bezlepková mandľová múka nám ponúka možnosť napiecť a navariť si zdravo, hodnotne a chutne. Dokonca z tejto múky ani nepriberiete.
Upozornenie: konzumácia mandľovej múky sa neodporúča pre alergikov na orechy. Mandľová múka je prirodzene bezlepková.
Nutričné hodnoty v 100g výrobku:
energetická hodnota: 2642kJ / 631kcal,
bielkoviny: 18,3g,
sacharidy: 19,2g z toho cukry: 4,8g,
tuky: 52g z toho nasýtené mastné kyseliny: 4g,
vláknina: 10g,
soľ: do 0,025g.
Krajina pôvodu: USA .
Skladujte na suchom a chladnom mieste, nevyžaduje chladenie.
Zloženie: 100% mandľová múka.
Balí a distribuje v SR: Erik Márton s.r.o., 1204/52, 92523, Jelka.
www.najtelo.com.