Naštartuje deň obľúbenou klasikou v podobe krehkých Racio plátkov. Knäckebrot je skvelým obohatením bežného jedálnička. Výborne poslúži ako ideálna náhrada bieleho pečiva. Knäckebrot si možno vychutnať len tak samotný. Skvelo sa kombinuje aj s čerstvou zeleninou, syrom, lahodnou nátierkou, šunkou či pažítkou. Prídavok ražnej múky sa postará o hodnotnú dávku vlákniny, bielkovín a sacharidov. Výhodou je dlhšia trvanlivosť.
KNÄCKEBROT A VÝHODY
- Výnimočne jemné a krehké.
- Zaručená kvalita spoločnosti RACIO.
- Skvelá alternatíva bieleho pečiva.
- Zásobáreň sacharidov a bielkovín.
- Zdroj hodnotnej vlákniny.
- Trvanlivé pečivo.
KNÄCKEBROT CESNAKOVÝ
Ražný knäckebrot s podmanivou chuťou a vôňou pikantného cesnaku.
Zloženie
Ražná múka (57 %), pšeničná múka (28,5 %), ražné otruby, cesnak (1 %), rastlinný olej (repkový), jedlá soľ, droždie, škrob, látka zlepšujúca múku (kyselina askorbová E300), pšeničný glutén, pšeničná sladová múka, sladový výťažok, rasca. Môže obsahovať sezam.
Výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota 1676 kJ/400 kcal
Tuky 6,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 72,2 g z toho cukry 1,2 g
Bielkoviny 10,9 g
Vláknina 4,6 g
Soľ 1,6 g