Ryžový ocot sladký BIO NATURAL JIHLAVA 250 ml
5.80€
Ide o tradičnú prísadu ázijskej kuchyne nielen pri príprave sushi. Ak by sme porovnali ryžový ocot s klasickým fermentovaným octom, tak ryžový ocot je sladší, menej kyslý a veľmi jemný. Tento ryžový ocot je v BIO kvalite.
Zloženie: Voda, nelúpaná ryža bio, ryžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae).
Výživové údaje:
- Energetická hodnota 59 kJ / 14 kcal
- Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g
- Vláknina
- Bielkoviny 0 g
- Soľ 0 g
Upozornenie: Prípadný kal, usadenina nie je na závadu.
Návod na prípravu: Ryžový ocot však môžete použiť aj ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 250 ml
Krajina pôvodu: Japonsko
Nie je na sklade