Príprava
Na hlbšej panvici rozohrejeme olej, následne pridáme kukuricu a panvicu prikryjeme pokrievkou (na 2 PL rastlinného oleja 100 g kukurice). Počas pukania priebežne panvicou potrasieme, aby sa pukance nepripálili. Panvicu odokryjeme, až keď sú všetky zrná popukané. Dochutíme himalájskou soľou, gomasiom a pod.
Zloženie
100% kukurica. Môže obsahovať stopy lepku.
Výživové hodnoty | v 100 g |
Energetická hodnota | 1612 kJ/- |
Tuky | 4 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | – |
Sacharidy | 74 g |
z toho cukry | – |
Bielkoviny | 11 g |
Vláknina | – |
Soľ | – |
Upozornenie!Skladujte na suchom a tmavom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.