Kmín celý 60g BIO Sonnentor
Rasca – „korenie na pečené mäso a chleba“ Kmín je korením nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku bol už mnohostranne využitý. Rasca/kmín je najviac známy ako korenie na chleba. Tiež bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta žijú z jeho ostrého, horko-sladkého aróma. Hnedé semienka prepožičiavajú tiež mnohým severoafrickým zeleninovým pokrmom ich typickú chuť – marokánska rascová polievka je nepochybne niečo len pre naozajstných fanúšikov rasce. Štipka rasce v šaláte chutí tiež výborne. Zemiaková polievka a tvaroh dosiahnu vďaka rasce výraznej chuti. Tip: Mnoho ľudí sa chce vyhnúť priamemu uhryznutie do rasce. Kto chce, môže korenie uvariť v ľanovom vrecúšku a pred servírovaním ho odstrániť.
Skladovať v suchu a chlade.
Zloženie: kmín bio celý